Modruje: Marko L.

Kdo bi vedel, kaj je bil razlog, da je bil prav včerajšnji članek o dogajanjih v Prvi ligi tako množično obiskan … ampak – bil je. Praktično le en prispevek doslej je zbral več obiskov/bralcev … in to ni tisti, na katerega ste vsi ravnokar pomislili (zgodba o Alešu KRANJC-u), pač pa tale: KLIK. Najbrž pa na kak dan tekst izpade še posebno zanimiv, zabaven, ali pa ga naključno prebere več ljudi, kakor običajno.

Kakorkoli že, avtor se zahvaljujem za spremljanje, všečkanje in – še posebno – komentiranje … pa saj to vse že veste.

Morda pred opisom samih dogajanj v današnjem dnevu ne bo odveč še opozorilo/opomnik vsem, ki se v Radovljico pripeljete (takih je večina): na pot je treba pravočasno, vsaj kake pol ure prej, kot običajno, saj Družba za zastoje Republike Slovenije v teh tednih vestno skrbi, da je promet kar najbolj oviran … in to bo veljalo še nekaj časa. Takole pravijo pri omenjeni firmi :


Mal’ se hecamo, seveda. Tega vam ne pripovedujemo zato, ker bi nas DARS bogato plačal za širjenje propagande, pač pa zato, da boste na prizorišču tekem pravočasno in program ne bo trpel. Jasno pa je tudi, da ceste potrebujejo vzdrževanje in prav je, da jih spedenajo še pred samim začetkom turistične sezone.

Vremenski kotiček: vreme je bilo danes lepo ko … ko … ko svin’a. Če je ta pač lahko lepa. Kar fotke poglejte …

Torkov spored je bil tradicionalno nekaj krajši, ker je plata v športnem parku ob večernem terminu v principu zasedena:
——————

Sladka zmaga na krilih Bizetzky-a

Image 1  11  – 5 
Image 2

Prvi so se udarili slaščičarji in na zunaj mokra mladina. Ekipi sta napovedali basket (visok rezultat), saj so že v prvih treh minutah padli trije zadetki. Povedli so cukrpekarji, mulci pa so preobrnili rezultat. A le do sedme minute, ko sta bili ekipi spet poravnani … in tako v stilu naprej – spet so kremšnite povedle v deveti minuti, mulci pa izenačili v dvanajsti. Vzorec se je prekinil v 14. minuti, ko je že svoj tretji gol na tekmi (sicer pa četrtega za Conditus) po podaji Rekarja dosegel mladi Martin BIZJAK. Navdušena, ampak stoična, sta bila tudi fotra na tribuni. Ob polčasu je bilo 7 – 3 v korist cukrpekarjev, pri čemer je v tem delu gorel predvsem prej omenjeni Martin B. (3+3).

Omenjeni je drugi del začel v enakem stilu – z dvema goloma. Kak golček so dodali še njegovi soigralci, pa tudi vratar Grega VILMAN je podelal svoje. Mulci, vključno z modelom, ki smo ga tako opevali včeraj, so bili le senca včerajšnje ekipe; prvi gol v drugem delu so dosegli šele v 36. minuti. Podaljška ni bilo, saj so kremšnite zmagale zanesljivo z 11 – 5. Nekaj malega prerivanja ob koncu tekme ni bilo na čast … bah, pustimo to!

MVP tekme je bil Martin BIZETZKY (Conditus, 5+3).

——————-

Milostni strel v 34. minuti

Image 1  13  – 3 (MR) 
Image 2

Kratek torkov program so v Ekstra ligi zaključili ribiči in še drugi sladkosnedneži dneva – Krofki. Kadar sta na plati žlahtnika Sodja, je človek lahko gotov, da bo videl veliko golov. In res, omenjena sta ga prtegn’la že v prvi minuti tekme. Imela sta tudi razpoložene soigralce in s skupnimi močmi so počasi, a vztrajno trpali tiste z luknjo v glavi … eee … v telesu – Krofke namreč. Preluknjani so se v strelskem smislu prebudili v 11. minuti, ko so znižali dotedanji zaostanek na 4 – 1. Ob polčasu je bilo 6 – 2 za ribiče.

V drugem delu so Krofki morali prepevati enako pesem: Ribič, ribič me je ujel. In res, ribiči so jih na levem rolerju ujeli kar nekajkrat. Že v 27. minuti je bilo 10 – 2, v 29. minuti  pa 11 – 2. Do  milostnega strela še ni prišlo, saj so Krofki v 31. minuti zadeli za 11 – 3. Vseeno je bila tekma predčasno končana, saj so sivi potem v zaporedju dosegli še dva gola in zadevo zaključili v 34. minuti.

Najučinkovitejši na tekmi je bil Urban SODJA (5+2).

———-

Mimogrede: ste si na naši Facebook strani ogledali AKCIJO masažnega salona ROŽCA?