Modruje: Marko L.

Po kaotičnem sobotnem dopoldnevu in epizodi bedakov in konjev (KLIK) ter kompletno odpovedanem nedeljskem programu – ker je na plato deževalo od zgoraj in spodaj – smo se v ponedeljkovem popoldnevu troštali boljšega razpleta.

Kot prva, v zgodnjem popoldnevu, je bila napovedana tekma v Prvi ligi med FREAKY TEAM-om in STRELAMI z BELE. Naslednja na sporedu naj bi bila Ekstra ligaška KENGO KINGS vs FISCHER HOCKEY TEAM, sledili pa naj bi še prvoligaški CONDITUS proti WITCH DOCTORS-em in GOSTILNICA IN PICERIJA CHILLI proti BLACK STEELERS-om. In tako je tudi bilo.

Ampak – saj veste, to vse skupaj ni tako ziher

Aja, preden pozabimo – saj ste peljali svoje drage na (za več informacij KLIK-nite na spodnjo grafiko):

Nazaj k dejavnosti, zaradi katere sta na tej spletni strani:

Trkulja ob zmagi dvakrat v polno (plus eno podajo)

FREAKY TEAM 1 – 3 STRELE z BELE

V dvoboju dveh – no ja, recimo – sivih ekip, so ga B’lani zataknili že po parih sekundah. Od tedaj naprej je bilo moč videti obilico lepih potez, hitrega rolanja in priložnosti na obeh straneh. Pele so štange, oglašali so se ptički, pa tudi glasba iz sosednjih lokalov je kdaj pa kdaj predrla zvok palic, pakov in nastreljane bande. Do 19. minute sprememb ni bilo, nato pa so B’lani podvojili svoje vodstvo. Čudaki so znižali zaostanek ob koncu 26. minute. Ko je TRKULJA zadel za B’lane drugič na tekmi v 36. minuti, je bila razlika spet +2. Najučinkovitejši na tekmi je bil član zmagovalne ekipe Dejan TRKULJA (2+1).

Pohvala in graja za Fischerje v basket tekmi

KENGO KINGS 8 – 10 FISCHER HOCKEY TEAM

Fischerji so prijavili postavo za tekmo že dopoldan in treba jih je pohvaliti. Jih je pa treba tudi sqoortzati, saj se niso pravočasno pojavili na plati. Zato so si prislužili malo kazen za uvod, ki pa se na semaforju ni poznala. Poznal pa se je prihod vseh igralcev v naslednjih minutah, saj so tja do sedme minute zapokali štiri pake v mrežo nasprotnikov, iz svoje pa pobrali le enega. Tja do polčasa so se šli oboji nato košarko (s polno zadetki), saj je bil že ob polčasu rezultat 3 – 6 za ribiče (fischer). Basket se je nadaljeval tudi v drugem polčasu, obe ekipi sta s svojimi napadalnimi akcijami plenili občudovanje gledalcev, vzdihe obiskovalk ter aplavze mimohodcev  … obramba bo na vrsti pa kdaj drugič. Končalo se je z … no ja, če že ne basket, pa vsaj vaterpolskih … 8 – 10 v korist ribičev, pri čemer je bil najučinkovitejši hokejist poražene ekipe Marjan Dominik PRODAN (3+3).

Kremšnite zasladile obisk svojim zvestim spremljevalkam

CONDITUS 10 – 3 WITCH DOCTORS

Saj veste, vreme se mora znajti v naših člankih in tudi tokrat ni nič drugače. S prihodom večernih ur je postajalo hladno AF. No, vsaj za prostosedeče spremljevalce tekme, med katere spada tudi vaš omiljeni reporter. Enako pravzaprav velja tudi za obiskovalce/ke, ki so nas počastili/le v lepem številu in obliki. Slaščičarji so v prvem polčasu sladili okuse svojim zvestim spremljevalcem/kam, saj so zapakirali štiri kremšnite (pake) v mrežo nasprotnikov, sami pa niso pogoltnili nobenega. V drugem polčasu je bila slika podobna, okus pa tudi. No ja, če hočemo biti fer – in hočemo – so nekaj sestavin dodali tudi čarovniki, ki so zapokali tri. Končalo se je z zanesljiivh 10 – 3 za slaščičarje, pri čemer sta bila najučinkovitejša na tekmi cukrpekarja Nik LAHAJNAR (3+2) in Martin BIZJAK (2+3).

Nedisciplina drago stala picopeke

GOSTILNICA IN PICERIJA CHILLI 3 – 6 BLACK STEELERS

Chilliji se sploh še niso dobro vchillirali v tekmo, ko so v prvih osmih minutah že fasali enega za uvod, pa še dva z igralcem manj. Z neprevidno igro/kaznimi so picopeki nadaljevali, železarji pa so prednosti igralca več s pridom izkoriščali in že v prvem polčasu zabili tri powerplay gole za skuno vodstvo s štirimi goli razlike (1 – 5). So pa zato zadeve bolj resno v drugem delu vzeli Chilliji, ki so se do 25. minute približali na 3 – 5 in v zadnji dve minuti startali brez vratarja ter z dodatnim napadalcem. Končalo se je s še šestim pakom v njihovi prazni mreži za poraz s 3 – 6. Najučinkovitejši na tekmi je bil steeler Nik BRGLEZ (4 + 1).