Modruje: Marko L.

Mi malce preizkušamo potrpežljivost velikega brata z imenom Obraznaknjiga. Je že res, da nam fotografije s spletne strani ne more sneti/prepovedati, lahko nam pa blokira povezavo na svojem socialnem omrežju. In ko človek enkrat išče fotografije, ki jih bi rad dal bralcem na vpogled v skladu z rezultati petkove ankete … tistih primernih kaj hitro zmanjka.

OK, ok, morda jih ravno ne zmanjka, ampak isti body gledati v stošestnajstih pozah, z eno senco drugače, pa menda tudi ni zanimivo? Mimogrede, jutri so, ker so med nami tudi bralke, za naslovnico na vrsti moški. No, pa za tistih nekaj moških, ki jim bo tudi všeč taka naslovnica. 😉

Sicer pa so se pojavila namigovanja, da našo Prvo ligo zaradi čudnih dogajanj na in ob plati, ne kontroliram pišoči, še manj pa lastnik lige, pač pa umetna inteligenca. Kaj menite vi, dragi bralci?

———-

Igralec trdi, da je iz prihodnosti in že ve, kdo bo bodoči zmagovalec lige

No danes je bil pa že tisti dan, ko je žareča krogla zgoraj nad nami pokazala nekaj svoje moči. Zato se je tudi tekma začela v laganem prvoligaškem stilu in ker nihče ni želel doseči vodilnega gola, je ob koncu četrte minute sodnik moral izključiti enega od Letečih bikov. To je rezultiralo v vodilnem golu za Vrače v začetku šeste minute. Uni tadrugi so izenačili  v deseti minuti, a se v naslednji spet znašli v zaostanku. Sledila je kopica izključitev na obeh straneh, pa sem kronist dogajanj izgubil rdečo nit kdo, kdaj in zakaj je moral na hlajenje. So pa Witch Doctorsi v začetku 19. minute še enkrat zadeli in polčas dobili s 3 – 1.

Po dveh minutah nadaljevanja so rdeči znižali, po še šestih nadaljnjih pa so oranžni, a tokrat skoraj beli, spet ušli na +2 (4 – 2). Glede na videno v dotedanjem delu tekme, je do resnejše razlike prišlo v 33. minuti, ko so Vrači povedli s 5 – 2. Biki so vzeli time-out, ki pa ni bil koristen, saj so v 37. minuti fasali še šesti gol in tekmo ob koncu izgubili s 6 – 2.

Najučinkovitejši na tekmi je bil David BALOH (Witch Doctors, 2 + 1).

Eden od poraženih pa je pripomnil, da bodo v prihodnji sezoni vzeli zadeve resneje in ligo zmagali.

Image 1  6  – 2 
Image 2

———-

Ekskluzivno – igralec v trojčku s svojima soigralcema!

Pred tekmo so se ob igrišču pobirale stave, koliko časa bodo v tekmi zdržali Golaznarji. Ti so se menda resno pripravili na Timing in pripeljali svojo trenutno najmočnejšo postavo. Prvi gol so po kombinaciji bratov Podrekar svetlo modri fasali po dveh minutah in pol. Sledili so trije goli Jaka SODJE, ki se je pogosto znašel na plati v trojčku s prej omenjenima bratoma. Svetlo modri so ga tudi zataknili v sedemnajsti minuti in ob polčasu zaostajali s 4 – 1.

Drugi del so časomerilci začeli z golom v prvi minuti. Ko so ob 22:05 zadeli še šestič, se je kvota za mercy-rule med kibici na tribunah že močno spremenila. Sedmi pak je v mrežo nemočnih Golaznarjev padel ob koncu 24. minute, potem se je pa za nekaj minut umirilo. Do nove spremembe je prišlo v začetku 32. minute, ko so drugič zadeli gomazeči. Sledila je serija prekrškov, pojavilo se je nekaj nervoze, časomerilci pa so tik pred zadnjimi petimi minutami povedli z 8 – 2. Končalo se je z 10 – 3.

Najučinkovitejša na tekmi sta bila Jaka PODREKAR (2 + 3) in Nik PEM (1 + 4), oba člana zmagovite ekipe.

Image 1  10  – 3 
Image 2

———-

Trener uporablja nenavadno taktiko: igralci šokirani, a ekipa zmaguje

V dvoboju tima in teama so povedli prvi, trimčki. Njihovi nasprotniki so si hitro zatem prislužili kazen in fasali še en gol z igralcem manj, potem pa z dvema goloma do sredine šeste minute izenačili. Sledila sta spet dva gola Trimčkov, pa dva gola Fabrke in v zadnji dve minuti polčasa sta ekipi štartali izenačeni. Polčas so vseeno dobili Trimčki, ki so zadeli dve sekundi pred iztekom igralnega časa.

Drugi polčas je najprej prinesel power play gol za Trim tim, sledil pa je še gol za priključek Fabrke (6 – 5). Goli so si nato sledili v zaporedju in s tako kratkimi časovnimi presledki, da jih ne bi mogel slediti živi Q, morda pa bi to v resnici uspelo umetni inteligenci (AI). Uspelo je tudi zapisnikarju kar se tiče vnosa na splet in v peš zapisnik, ne pa tudi v članek, ki ga berete. Kakorkoli že, ekipi sta v zadnji dve minuti rednega dela vstopili ob razmerju 12 – 6, končalo pa se je še nekaj neugodneje za bele.

Najučinkovitejši na tekmi je bil član zmagovitih Trim timovcev Jan ČOP (3 + 4).

Mimogrede, člane zmagovalne ekipe smo povprašali, od kod kar naenkrat tako suveren nastop z množico doseženih golov. Zaupali so nam, da jih je v minulih dneh njihov trener in glavni vodja na tekmo pripravljal na dokaj nenavaden način, nad katerim so bili osupli. Ampak kaže, da se je obrestoval …

 

Image 1  13  – 6 
Image 2