Modruje: Marko L.

Evo, smo se kar dobro ufurali v bombastične naslove in privlačne naslovne fotografije, ane? Danes je sicer naslovnica, kakor smo obljubili včeraj, namenjena tistim, ki radi pogledajo moško telo. Za novodobno politično korektnost in enakomerno zastopanost ŽNJ števila spolov nam sicer gladko dol visi, ampak nekaj ženskih sledilk imamo pa vseeno in … prav je, da tudi one kdaj napasejo oči. Na, smo se že ujeli sami v svojo past.

Kar se tiče izmišljanja naslovov v stilu rumenega tiska, nam gre pa kot po maslu. Bolj je neumno, bolj se sliši zabavno, mar ne? Četudi nima nobene zveze z realnostjo – kateri rumeni tisk jo pa ima? – pa vseeno privleče nekaj pozornosti v smislu: Dej da vidm kwa je spet zaeno traparijo napisal

In tako je volk cel, krava sita, Bosna pa ob rani uri, zlati uri – mirna 😉

———-

Tekma je bila končana še pred začetkom – razlog je pretresel hokejski svet

Tekma Strele z Bele proti Flying Bullsom je bila odpovedana že včeraj, saj Bullsi do 17. ure nikakor ne morejo prispeti do Radovljice. Registrirana je bila v korist Strel.

Image 1  1  – 0 
Image 2

———-

Ta ekipa trenira z delfini: “Imajo hokejski IQ!”

Zeblo nas ni. To je prvi stavek v zvezi s tekmo, ki ga lahko zapišemo. Lahko zapišemo tudi, da smo začeli z nekaj zamude, ker je določena uradna osebe imela zamudo. Lahko zapišemo tudi, da sta se ekipi v prvih minutah privajali na temperaturo. No potem pa sta le začeli z igranjem resnejšega hokeja ter doseganjem zadetkov. Posebej vneti pri tem so bili dobravski Velbarji, ki so v prvem polčasu zabili petkrat, njihovi nasprotniki pa le enkrat. Posebej vnet pri doseganju zadetkov pri Velbarjih je bil Gašper TIŠOV, ki je v tem delu zataknil že tri.

V drugem delu so prvi zadeli oranžni, to si tisti, ki niso sponzorirani od picerije. Prav dosti ni pomagalo, saj so nato Dobravci spet pridno začeli polniti njihovo mrežo. Tempo ni bil prav strahoten, je bila pa zato lepota v igri neopisljivo visoka. Dobravci so trpali in trpali in v 39. minuti prišli na rob mercy-rule zmage … no potem so jim pa oranžni zataknili dva za konec, ampak tekmo vseeno pošteno izgubili.

Najučinkovitejši na tekmi je bil kapetan Dobravcev Anže BERGANT (3 + 3).

Na vprašanje kje tiči skrivnost tako dobre igre njegove ekipe, nam je razkril dolgo zatajevano skrivnost – ekipa trenira z delfini.
“Imajo pravi hokejski IQ in od njih se lahko veliko naučimo.”

Image 1  4  – 11 
Image 2

 

———-

Razkrito: hokejistova žena je skrivaj lastnica nasprotnega kluba

Toliko se je dogajalo v prvem polčasu v športnem parku, na spletu in vsepovsod, poleg tega pa so goli padali kot za stavo, da bomo ta del le na kratko opisali. Morda bi se lahko z besedo dotaknili še incidenta v zraven ležečem otroškem parku, kamor je morala prihiteti policija ter reševalne službe, a imamo o tem premalo informacij. Je bila pa distrakcija, to pa. Kakorkoli že, Black Steelersi so odlično začeli s tekmo in povedli z dvema goloma prednosti … potem pa so se ustavili. Severnjaki so jim v zaporedju nato natrpali šest kosov, pa je bil potreben time-out, po katerem so enega do polčasa vseeno še dosegli tudi črni.

Pizdakanje za drugi polčas: ni se še ohladila tipkovnica od vnašanja golov v prvem polčasu, pa so bili v 24. minuti že trije novi ready za vnos na internet in v zapisnik – dva so dosegli Vikingi, enega pa Steelersi. Zdelo se je, da bi bilo vratarjema potrebno ponuditi posebno nagrado, če kak strel pa tudi ubranita, ampak … to je seveda izredno grdo do njiju. Kaj pa igralci pred njima, ki so dopustili obstreljevanje? Črni so v drugem delu delovali kot bolj dostojen nasprotnik, vročina je popustila, incident pri O.K. igrišču pa se je tudi že umiril. Ekipi sta se v zadnjih pet minut tekme pognali z rezultatom 8 – 5 v korist Vikingov. Ob koncu je bilo 8 – 6, pri čemer so Vikingi zadnji gol dosegli v 23. minuti, pa izpade, da so Steelersi tekmo v resnici izgubili zaradi tega, ker so “vmes” igrali slabše, ob začetku in ob koncu pa jim je “kar šlo” … 😉

Najučinkovitejša na tekmi sta bila Matevž SERŠEN (Vikingi, 2 + 2) ter Anže OKORN (Black Steelers, 1 + 3).

Da pa ne pozabimo še na zanesljive vire, ki jih v zadnjih dneh tako pogosto navajamo: liga preiskuje sumljivo vmesno igro Steelersov, saj je na plano priplaval podatek, da naj bi ena od partnerk igralcev v črnih dresih v resnici bila lastnice ekipe v modrih. No, kaj pa to?

 

Image 1  8  – 6 
Image 2

 

———-

Zadnje tekme tudi ni bilo … apparently zaradi pokvarjenega avtomobila Flying Bullsov. No, če že drugega ne, jim je vsaj uspelo izgubiti proti Mojstrani z najnižjo razliko v ligi …

 

Image 1  1  – 0 
Image 2

———-

Današnji članek končujemo z izzivom; saj veste, kako to gre. Tale posnetek spodaj je nastal na zadnji “polfinalni” tekmi Edmonton Oilersev proti Dallas Starsom v ligi NHL. Mi pa pripadnice lepšega spola izzivamo, da v prihajajočem play-offu tudi v naši ligi sledijo trendu …