Modruje: Marko L.

Današnja sobota je bila v Inline Ligi Radovljica vroča in napeta! No saj – katera pa ni? Nekatere so take zaradi tekem, druge zaradi vremena in tretje zaradi obiskovalk … pa pustimo to. Na sporedu so bile štiri tekme, v katerih smo spremljali prave športne spektakle. Pomerili so se Chilliji z Jakimi Mudi, Witch Doctorsi z Black Steelersi, Golazen z Vikingi in Freaky Team s Timing Mojstrano. Preverite, kaj vse se je dogajalo …

Prvo, kot prvo … smo vraga spremljali pare, ki ste jih ravnokar prebrali! Nismo jih! Tak je bil le razpored in na take tekme sem podpisani v petkovem dopoldnevu pripravil že 500 besed članka, ki ga pravkar berete. Potem pa je:
– enemu prezgodaj
– drugi nima pravih igralcev, s ta slabimi pa ne bo igral
– tretjemu se je prismodil fržow
– četrtemu je rodila žena od brata od konja
– petemu pa veter piha v napačno smer …
Saj veste, kako gre to, izgovori so dobri, četudi jih pes na repu privleče, pa čeprav jih ta omenjeni pes ne bi niti sam z maslom pojedel. Ostali  naj se pa znajdemo.

Zato zdaj berete skrajšano verzijo člankov o naslednjih tekmah:

Rana ura – brez smisla ura

JAKA MUDA vs OUTWET JUNIOR (neodigrano)

Prva tekma je bila ob – za to vreme – nenormalni uri, ob osmih zjutraj. Vsi sodelujoči s(m)o se o tem strinjali, posebej vneto igralci in osebje Jakih Mud, ki … jih na tekmo ni bilo. Ob igrišču smo se tako znašli samo bedaki in konji. Kje je bil šum v komunikaciji, bodo vedeli vpleteni, ostali pa smo v vlažnem in hladnem jutru še malce pobivakirali. Ampak … kar se mora, se pač mora.

V znamenju Arha in Nika Brgleza

WITCH DOCTORS 2 – 9 BLACK STEELERS

Ob devetih zjutraj … no ja, ni bilo ravno ob devetih, ker ob omenjenem času na plati še ni bilo vseh akterjev. … smo končno lahko pljunili v roke, na kompjuter, na palice in rolerje ter se podali naprej v nove zmage. No … hmm … to kakor kdo. Na plati hladne barve in temperatur smo lahko videli prvo tekmo sezone za ekipo WITCH DOCTORS. Pomerili so se z BLACK STEELERS-i. Dejansko je bila to tekma, ki je bila že prvotno na sporedu, tudi ob omenjeni uri. Kaže, da pri omenjenih ekipah ni težav z rojstvi, fržolom in vetrovi, da konjev sploh ne omenjamo 😀 .

Witchi so svoj prvenec v letošnji ligi preživeli brez zmage, saj so se morali sprijazniti z porazom proti napaljenim Steelersom, pri katerih je Nik BRGLEZ dosegel 5 točk (4+1), prav dosti pa ni zaostajal niti Žiga ARH (1+3). Saj veste, črna rules ….

Juniorji so bili trd oreh!

GOLAZEN 8 – 7 OUTWET JUNIOR

Ob desetih dopoldan … no ja, ob desetih na plati še ni bilo vseh akterjev … smo nato spremljali tekmo med gomazečo nevarnostjo, ki je prvo tekmo sezone suvereno dobila in že prej omenjenimi na zunaj mokrimi mladinci. Za tiste, ki imamo spriče teže let oči že nekoliko utrujene, ali pa smo farbenblind, sta ekipi tekmo odigrali v dresih zelo podobnih barv. Gomazljivci so na rutino vsake toliko časa kakega vrgli, juniorji – pod budnim očesom nekaterih fotrov – pa se nikakor niso osramtoili in so bili kar dostojen nasprotnik, ki starejšim kolegom ni pustil preveč sproščenega uživanja v tekmi. Po dokajh zanesljivem vodstvu gomazečih, so se mulci v 33. minuti približali že na 7:6. Zdelo se je, da je vsega konec, ko je v predzadnji minuti Golazen povedla z 8:6, a je tik pred koncem priletel še projektil Aljaža HROBAT PLEMLJa, ki je tekmo naredil napeto vse do zadnjega. Ob zmagi Golazni je bil ponovno najučinkovitejši vroči Anže GOGALA (4+1).

Po tekmi pa so se oboji strinjali, da je inline hokej res kul šport.

Tekma, ki …

FREAKY TEAM vs TIMING MOJSTRANA

Zadnja tekma sobotnega sporeda je bila na vrsti ob enajstih dopoldan. Na plati sta se znašli … vraga sta se znašli! Morali bi se znajti ekipi FREAKY TEAM in TIMING MOJSTRANA. Pa se nista. Zato tega pač ne bomo na dolgo in široko komentirali. Na voljo bomo drugič, ko bo veter za izvajanje vragolij ugodnejši …

———-

Na koncu le še osvrt na pravi četrtkov športni fijasko, ko smo odgovorni za potek tekmovanj morali odsloviti vse trume gledalcev, saj je dež preprečil, da bi se odigrale napovedane tekme. Ampak v Inline Ligi Radovljica vemo, da bo vsak naslednji tekmovalni dan spet vroč, saj se bodo na plati pomerile nove ekipe, ki bodo poskrbele za pravi adrenalinski naboj. Ma kaj naboj – za cele rafale! Kaj hitro pa bodo vroče tudi temperature … pa bomo potem godrnjali zaradi le-teh.

Se vidimo na naslednjih tekmah!

P.S. Hvala za vse všečke in delitve na Fejstbukovini. Komentarjev in pohval pa itak sploh ne štejemo; enostavno jih je preveč!

POZOR! 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Mimogrede, v teh dneh ne želite zamuditi naslednje zadeve: KLIK. Otroci, partnerke, ljubice in … kar je še tega … vam bodo hvaležni do brid … eee … sladkega konca! Toš’lni pa … 😯