Modruje: Marko L.

Zdaj gre pa zares. Danes so se v Prvi ligi Trim timovci kot kvalifikanti iz repasaža, iz katerega so se uvrstili sicer brez boja, morali pomeriti s prvimi favoriti tekmovanja Timingom iz Mojstrane. Sledila je polovica ekstraligaškega – takorekoč – četrtfinalnega dvoboja med Pink Panthersi in Luftarji, zaključek pa bi moral spet prvoligaški: Vikingi, ki so po titanskem dvoboju dobili repasaž proti Fabrki Teamu, naj bi se tokrat zoperstavili visokoletečim Strelam z Bele.

Počasi, a zanesljivo se tudi dviga obisk na tribuni in v ob igrišču lociranih gostinskih lokalih, pa lahko zapišemo, da imajo dobiček od nas praktično vsi … mi pa švicamo. No, ali pa nas zebe, če že hočemo opisovati letošnje nenavadne vremenske razmere. Ampak … saj nočemo 😉

———-

Moral se je odpovedati nastopu zaradi pijanega izpada

Nesporni favoriti, Timingovci, so povedli v začetku četrte minute. Trim tim se jim je zoperstavil z nepričakovanim vratarjem, ki pa tehtnice ni nagnil v njihovo korist.  Sredi devete minute je bilo 0 – 2, ob koncu dvanajste pa so Trimčki, ki niso delovali nebogljeno, zmanjšali zaostanek. Ta je spet znašal dva zadetka po novem golu modrih v 13. minuti. Kasneje se je zadeva še enkrat ponovila – Trimčki so prišli na minus ena, Timing pa je v zadnji minuti polčasa spet ušel na 2 – 4.

Pravljično droben dežek je bil prva novica drugega polčasa. Tak fin, polno ozračje ga je bilo, a ni imel takojšnjega užinka na razmere. Mojstrančani so sredi 26. minute povedli z 2 – 5, v začetku devetindvajsete pa z 2 – 6. Ko je bilo v 31. minuti 2 – 7, so Trimčki vzeli time-out. Ni pomagalo, saj je hitro zatem sledil še power play gol modrih. Končni rezultat so Mojstrančani proti Trim timovcem, ki jih za predstavo ni potrebno biti sram, postavili v 38. minuti.

Anže PODREKAR (3 + 3) in jaka SODJA (3 + 3), oba člana zmagovite ekipe, sta bila na tekmi najučinkovitejša.

Aja, pa še novica iz zanesljivih virov: eden od igralcev poražene ekipe je danes v moštvu manjkal. Razlog je naveden v (pod)naslovu – opisu tekme – mi pa le pripominjamo: kaj pa ti je tega treba bilo?

Image 1  2  – 9 
Image 2

———-

Prekinjeno!

Na drugi tekmi popoldneva/ranega večera, so se udarili na resnejšem nivoju. Prvih nekaj minut je trajalo otipavanje moči med ekipama in kljub temu, da so rožnati prebili nekaj več časa pred vrati Luftarjev, se mreža le-teh ni zatresla. Enako seveda velja na drugi strani. Prvi gol je padel v deveti minuti, ko so Panthersi izkoristili power play. Nekaj nervoze je v prihodnjih minutah prineslo ne-dosojanje prekrškov. Enega so Luftarji sicer še morali odsedeti, a tokrat gola niso prejeli. Ob polčasu bi tako ekipi ločil le gol razlike, pa so Panthersi dvajset sekund pred iztekom polčasa zadeli še drugič za 2 – 0.

Razlika seveda ni pomenila prav ničesar, dva gola v inline hokeju sta hitro nadoknadljiva. Se je pa v odmoru med polčasoma odprlo nebo in z igro ni bilo mogoče nadaljevati, saj je bila ena stran igrišča povsem vlažna. po petnajstminutnem čakanju, brisanju igralne površine in upanju, da bomo zadeve vseeno izpeljali, smo – z mokro opremo pri zapisnikarski mizi vred – vse skupaj odpovedati. Dodatne informacije bodo dobili vodje ekip …

Image 1  2  – 0 
Image 2

PREKINJENO ZARADI DEŽJA …