Modruje: Marko L.

Radovljiški športni park bo med 11. aprilom in 25. junijem 2023 zdaj že tradicionalno gostil inline hokejsko tekmovanje, ki bo tudi letos organizirano v dveh kakovostnih ligah.

V Ekstra ligi se bo pomerilo sedem moštev in sicer Pacienti, KRŠ, Luftarji, Pink Panthers, Krofki, Kengo Kings in Fisher Hockey Team. V Prvi ligi pa bo nastopalo kar 14 ekip, med katerimi bodo Vikingi, Timing Mojstrana, Strele z Bele, Golazen, Freaky Team, Conditus, Gostilnica in picerija Chilli, Jaka Muda, Witch Doctors, Trim Tim, Black Steelers, Hockey rocks, Outwet junior in Fest ekipa.

Tekmovanje bo zagotovo razburljivo, saj se bodo ekipe prav gotovo skušale dokazati. Nekatere, da bi popravile lanski vtis, druge, da bi ga potrdile in tretje, da bi se sploh predstavile obiskovalcem. Vsem pa bo skupno eno: skušale bodo osvojiti naslov prvakov.

Obiskovalci bodo prav gotovo lahko priča atraktivnim in napetim dvobojem, polnim akcije in nepredvidljivih preobratov. Poleg tega bo tekmovanje zagotovo tudi priložnost za prijateljsko druženje in zabavo, tako za igralce kot tudi za obiskovalce.

Organizatorji obljubljamo, da bo tekmovanje potekalo v skladu z najvišjimi standardi, ki bodo zagotovili športno poštenost in korektnost med ekipami. Za potek tekem bodo skrbeli sodniki, ki bodo skrbeli za to, da bodo pravila tekmovanja spoštovana in upoštevana. Za statistiko in spremljajoče vsakodnevne ter ažurne opise dogajanj pa je tudi tradicionalno poskrbljeno.

Vsekakor gre za velik dogodek za inline hokej v Sloveniji, saj bo tekmovanje v Radovljici ponudilo priložnost za ljubitelje tega športa, posebej za tiste z gorenjskega konca, pa tudi drugih delov državice, da vidijo najboljše igralce in ekipe v državi.

VABLJENI