Modruje: Marko L.

Nekaj najboljših igralcev v zgodovini inline hokeja:

  1. Travis Noe – Noe je postal prvak sveta v inline hokeju petkrat s Team USA in je bil MVP svetovnega prvenstva leta 2017.
  2. Joe Cook – Cook je zmagal tri zlate medalje na svetovnem prvenstvu, postal MVP prvenstva leta 2004 in postal vodilni strelec v zgodovini svetovnega prvenstva.
  3. Cory Cross – Cross je bil NHL igralec, ki se je po koncu hokejske kariere posvetil inline hokeju. Zmagal je tri svetovna prvenstva in postal MVP prvenstva leta 2005.
  4. Greg Thompson – Thompson je bil MVP svetovnega prvenstva leta 1998 in je z Team USA zmagal tri svetovna prvenstva.
  5. Pat Cannone – Cannone je z Team USA zmagal štiri svetovna prvenstva in postal MVP prvenstva leta 2015.
  6. Pasi Puistola – Puistola je bil eden najboljših finskih igralcev inline hokeja v zgodovini. Zmagal je pet svetovnih prvenstev, postal MVP prvenstva trikrat in bil vodilni strelec prvenstva trikrat.
  7. Peter “Snake” Cherneski – Cherneski je veljal za enega najboljših igralcev v zgodovini inline hokeja. Zmagal je šest svetovnih prvenstev, postal MVP prvenstva leta 2007 in bil vodilni strelec prvenstva trikrat.
  8. Patrice Lefebvre – Lefebvre je bil eden najboljših kanadskih igralcev inline hokeja v zgodovini. Zmagal je pet svetovnih prvenstev, postal MVP prvenstva leta 1997 in bil vodilni strelec prvenstva trikrat.
  9. Scott Tarzy – Tarzy je bil eden najboljših igralcev v zgodovini inline hokeja v ZDA. Zmagal je štiri svetovna prvenstva in postal MVP prvenstva leta 1996.
  10. Rob Laurie – Laurie je bil eden najboljših vratarjev v zgodovini inline hokeja. Zmagal je tri svetovna prvenstva, bil MVP prvenstva leta 2008 in imel najnižjo povprečno število prejetih golov na svetovnem prvenstvu trikrat.