Šest tekem

Tekmovanje v izvedbi 2020 gre s polno paro naprej. Na prvi današnji jutranji tekmi sta se udarili favorizirano moštvo RED STARS in mladi igralci SLAVIJE. Starsi so v vodstvo prišli po minuti in pol, Založani pa tri minute kasneje izenačili. To je favorite razjezilo do te mere, da so si že do polčasa priigrali predčasen konec tekme z mercy-rulom. Trije igralci pri Red Starsih so si razdelili naziv najučinkovitejšega igralca tekme: Andrej HEBAR (4+1), Robert SABOLIČ (3+2) ter Rok TIČAR (3+2).
RED STARS vs ENCH-PRO SLAVIJA – 11:1

Sledila je tekma med CONDITUSOM in PACIENTI. Slaščičarji so povedli v drugi minuti, Pacienti pa nato dolgo napadali za izenačenje, vendar je odlično branil vratar Slaščičarjev VILMAN. Tudi na drugi strani se je ponudilo nekaj priložnosti, do naslednje spremembe pa je prišlo šele ob koncu 16. minute, ko so Kremšnite povedle z 2:0. V powerplayu v predzadnji minuti polčasa so Pacienti znižali zaostanek. Po dobri minuti drugega dela so Conditusovci znova ušli na +2, v 25. minuti pa tudi na +3. Pacienti so na polovici drugega dela v manj kot minuti spet prišli na le -1, nato pa celo povedli. V zadnji minuti sta bili ekipi poravnani, , tekmo pa so Pacienti odločili z golom 22 sekund pred koncem. Najučinkovitejša na tekmi sta bila Aljoša PRETNAR (Pacienti, 3+1) ter Anže ZUPANČIČ (Conditus, 3+1).
CONDITUS vs PACIENT BLED – 5:6

Enako, kot tekmo prej, se je SLAVIJI godilo tudi na tekmi proti KRŠ-ju. Že po dvajsetih sekundah so črni povedli, po dveh minutah in pol pa je bilo že 3:0. Do začetka enajste minute, ko je Slavija zadela prvič, so Založani imeli že šest golov zaostanka. Če drugega ne, so tokrat mladi hokejisti zdržali vsaj do drugega polčasa, do mercy rula pa je prišlo v začetku 23. minute. Najučinkovitejša sta bila Luka KALAN in Miha LOGAR (oba KRŠ, oba 2+3).
KRŠ vs ENCH-PRO SLAVIJA – 11:1

Vse kaj drugega od predhodno videnega je ponudila tekma med RED STARSI in PACIENTI. Starsi so sicer spet povedli v prvi minuti, vendar so jih Pacienti hitro ujeli. Do sredine polčasa so nato Starsi povedli s 3:1, Pacienti pa so v zadnjih minutah polčasa uspeli izenačiti. V začetku drugega dela so Starsi oblegali vrata mlajših kolegov in v začetku 25. minute tudi znova povedli. V 31.minuti je bilo 5:3, potem pa so Pacienti z dvema hitrima goloma izenačili. V zadnji dve minuti so Starsi vstopili z golom razlike, Pacienti pa so izenačili prav v zadnji sekundi rednega dela. Podaljšek je trajal le 30 sekund, saj je Tičar z lepim golom Starsom prinesel zmago. Najučinkovitejša na tekmi sta bila Matic PODLIPNIK (Red Stars, 1+3) ter Marcel MAHKOVEC (Pacienti, 3+1).
RED STARS vs PACIENTI – 7:6

Na tekmi med KRŠ in CONDITUSOM je bilo že sredi druge minute 1:1. V osmi minuti so Študentje prvič povedli, Conditusovci pa so jih v 14. znova ujeli. Po še tretjem golu Sotlarja na tekmi so KRŠ-jevci v 17. minuti znova povedli. Ob polčasu je bilo 4:3. Tudi v drugem delu se je nadaljeval neodločen boj. KRŠ-jevci so povedli, Conditusovci so jih lovili, v zadnji dve minuti pa so črni vseeno vstopili z golom razlike. Vse dvome je razrešil s svojim petim golom na tekmi Jure SOTLAR, ki je k temu – ob sedmih golih svoje ekipe – dodal tudi dve podaji. 
KRŠ vs CONDITUS – 7:5

Ob zaključku sobotnega programa je bila odigrana še edina tekma v Prvi ligi, pomerili pa so se STRELE z BELE ter BLACK STELERS. V prvih minutah sta oba vratarja nanizala nekaj obramb, v deveti minuti pa so B’lani dvakrat zadeli. Ko so Steelersi v 15. minuti dosegli svoj prvi gol, so zaostajali že za štiri. Strle v 18. minuti niso izkoristile kazenskega strela. Ob polčasu je bilo 4:1 za bele. Dobrih šest minut je trajalo, da je padel gol v drugem delu, dosegle pa so ga Strele. V nadaljevanju so dosegli še dva, črnim pa sploh ni uspelo premagati nasprotnikovega vratarja Šenka. Ob koncu je bilo 7:1 za Strele. NAjučinkovitejši na tekmi je bil Jaka ŠTURM (Strele, 5+1).
STRELE z BELE vs BLACK STEELERS – 7:1