Prve zmage za Starse, Pantherse in Freaky Team

Ponedeljkov spored je prinesel začetek polfinalnih serij. Na prvi tekmi so se v Ekstra ligi pomerili Red Starsi in Gostilnica in picerija Chilli. Starsi so povedli v drugi minuti in v nadaljevanju ubranili igro z igralcem manj. Nekaj kasneje je enako uspelo tudi Dobravcem. Chilliji so izenačili v začetku 13. minute, Starsi pa nato v zaporedju trikrat zadeli vratnico/prečko. Do polčasa so Starsi vseeno zadeli dvakrat in po prvih 20 minutah vodili s 3:1. V drugem delu so pritisnili Starsi na plin in suvereno opravili s svojimi nasprotniki. Zapored so zadeli šestkrat, potem pa so Dobravci v 37. minuti zabili svoj edini gol v drugem delu. Tekmo so v strelskem smislu končali Starsi, ki so še zadnjič zadeli v 38. minuti (za 10:2) in vodijo v zmagah z 1:0.

Prav tako na prvi polfinalni tekmi sta se v nadaljevanju pomerili ekipi Pink Panthersov in KRŠ-ja. Študentje so povedli v 1. minuti. Panthersi so izenačili povsem ob koncu 6. minute, do sredine 12. pa že vodili s 4:1. Do 19. minute so črni izenačili, ob polčasu pa so Panthersi vseeno minimalno vodili, ker so 4 sekunde pred koncem zadeli petič na tekmi (5:4). Spet so izenačili Študentje v 23. minuti in povedli ob koncu 25. Še enkrat so Pinkiji preobrnili rezultat in v zadnji dve minuti vstopili z golom prednosti (7:6). V zadnjih dveh minutah sta obe ekipi imeli eno izključitev, rezultat pa se ni več spremenil. Pink Panthersi vodijo v zmagah z 1:0.

V Prvi ligi pa je bila v večernem terminu na vrsti – prav tako prva polfinalna – tekma med Freaky Teamom in Roadrunenrsi. Slednji so povedli v začetku 5. minute, Freakyji pa so izenačili v powerplayu v osmi in povedli v naslednji. V 10. minuti je bilo 2:2, v 14. pa 3:3. V powerplayu v 15. minuti so znova povedli Runnersi, pa tudi to ni dolgo trajalo, saj je sivim z dvema goloma do 18. minute uspelo povesti, a je bilo ob koncu te minute spet izenačeno (5:5). Prvi gol v drugem polčasu je padel v 29. minuti, ko so povedli igralci Freaky Teama. Prvič na tekmi jemoštvi ločilo dva gola razlike v 35. minuti, ko so sivi znova zadeli (7:5). Runnersi so v 37. minuti zadeli dvakrat in spet izenačili na 7. V zadnji minuti sta obe ekipi dosegli še po gol in potrebno je bilo odigrati podaljšek. Le-tega je bilo konec po minuti in pol, ko so za zmago zadeli igralci Freaky Teama.