Pred zaključkom lige

Piše: Marko L.

Takole. Le še finalni dan je ostal, pa bomo pod streho spravili še eno sezono nline lige Radovljica. Zdi se, da vsaka nova prinese napredek v marsikaterem pogledu. Seveda je vse skupaj stvar posameznikove percepcije. Včasih taka ocena temelji tudi na subjektivni oceni uspeha ekipe, ali čem podobnem, ampak dejstvo je, da se je tekmovanje lepo prijelo.

O zmagovalcih (ekipnih in individualnih) je na tem mestu seveda še preuranjeno govoriti. Sobotni spored, ki bo potekal preko celega dne, bo ponudil končne odločitve. S programom bomo začeli predvidoma že ob 11. uri. Najprej bodo na vrsti štiri tekme nižje rangiranih ekip, ob 15. uri pa bo na sporedu tekma za tretje mesto v Prvi ligi: Strele z Bele vs. Jaka Muda. Ob 16. uri bo sledila tekma za 3. mesto v Ekstra ligi (Luftarji vs. Pink Panthers), nato pa bosta na vrsti ober finalni tekmi. Ob 17. uri bodo tako za naslov prvakov Prve lige palice prekrižali hokejisti Roadrunnersov (ki tudi branijo lanski naslov) in Pavze, ekipe, ki je v ligi praktično nova. Do vrelišča letošnjega hokeja bodo zadeve prišle ob 18.30 uri, ko bo na vrsti finalna tekma Ekstra lige med zmagovalci pred prejšnje sezone KRŠ-jevci in prav tako na novo formirani ekipi Red Starsev. Obe finalni tekmi bosta za razliko od ostalih odigrani tako, da se bo čas ob vsaki prekinitvi ustavljal.

Tako bodo znane vse odločitve. Zaključna slovesnost s podelitvami pokalov (prejmejo jih vse ekipe) se bo začela ob 20. uri, po njej pa se bo nadaljevala zabava praktično do jutranjih ur.

Opomba: za osvežilne pijače bo – tega smo že navajeni – skrbelo osebje Fit bara, preko dneva pa bo na voljo tudi brezplačen golaž.

Ob koncu preverimo še, koliko naši ligi delujeta kot skupnost: vaša naloga je, da ta članek delite v kar največjem številu.