KRŠ v polfinalu, Golazen in Witchi izenačeni, vodstvo Chillijev

Drugo četrtfinalno tekmo sta odigrali ekipi KRŠ-ja in Luftarjev. Črni so nastopili s prednostjo prve (visoke) zmage. Powerplay v peti minuti so izkoristili in povedli. Luftarji so izenačili v deveti minuti, v 12. pa je bilo 2:2.  Powerplay so izkoristili tudi Luftarji v 16. minuti in tako prvič na tekmi povedli. Še pred polčasom so črni spet izenačili. Po slabih dveh minutah nadaljevanja so spet vodili Študentje (4:3). Gole so črni nato zabili še v 26., 29. in 33.minuti (7:3). V 35. minuti so zabili še v powerplayu in svoj deveti gol dodali v 37. minuti. Tekmo so z golom zaključili Luftarji v 38. minuti. Študentje so s še drugo zmago (9:4) potrdili napredovanje v polfinale Elitne lige.

Sledil je dvoboj Golazni in Witch Doctorsov. Golazen je na prvi tekmi zmagala z 9:8. Witch Doctorsi so od sredine 5. minute imeli na voljo powerplay, v katerem pa so prejeli dva gola. Golazen je enega dodala še v 7. minuti in povedla s 3:0. Witchi so prvič zadeli v 11. minuti, drugič v 14., izenačili pa so v 16. (3:3) Svoj shorthanded gol so nato zadeli tudi Witchi v 18. minuti in na polčas odšli z minimalno prednostjo (3:4). V 26. minuti so črni ušli na dva gola razlike. V 32., 36. in 37. minuti so črni zabili še trikrat in odločili zmagovalce. Na tekmi so z zadevanjem končali igralci Golazni, ko so v 39. minuti zabili svoj edini gol v drugem delu (Golazen – Witch Doctors  4:8). Witch Doctors so rezultat v zmagah izenačili na 1:1.

S četrtfinalom sta začeli tudi ekipi Gostilnice in picerije Chilli ter Conditusa. Že v drugi minuti se je Dobravcem ponudila priložnost v powerplayu, ki pa je niso izkoristili. So pa povedli z golom v 6. minuti. Že v naslednji minuti so Slaščičarji izenačili. Chilliji so znova povedli ob koncu 9. minute. V 12. in 18. minuti so zabili še dvakrat in na odmor odšli s prednostjo 4:1. Prvi gol v drugem polčasu je padel v 25. minuti, spet pa so ga dosegli Chilliji, ki so dve minuti kasneje zabili še svoj šesti gol (6:1). Conditusovci so nato izkoristili igro z igralcem več v 32. minuti (6:2). Še dva gola sta do 38. minute dosegli Chilliji, zadnji na tekmi so pa zadeli Conditusovci (8:3). V seriji so povedli igralci Gostilnice in picerije Chilli.