Ena odpovedana tekma, ena s kasnejšim začetkom

Utrujeni Panthersi zjutraj sprva niso imeli vratarja, a so z eno-urno zamudo tekmo proti Luftarjem le začeli. Povedli so v četrti minuti, v osmi pa so Luftarji izenačili. Do polčasa so Pinkiji zadeli še trikrat. Ko je v drugem polčasu v nekaj minutah Luftarjem uspelo dvakrat zadeti (4:3), se je tekma spet zdela odprta. Enako je bilo v 32. minuti, saj sta tačas obe ekipi zadeli še po enkrat (5:4). Zaključek je pripadel Panthersom, ki so zadeli še trikrat in suvereno zmagali (Pink Panthers – Luftarji  8:4).

Takoj zatem so Pinkiji odigrali še tekmo proti KRŠ-ju. Slednji so začeli bolje in do 6. minute povedli z 2:0. Panthersi so prvi gol dosegli v 12. minuti, do konca polčasa pa so jim črni zabili še dva gola. V drugem delu so prvi zadeli Panthersi in imeli v nadaljevanju še powerplay, ki pa ga niso izkoristili. Vseeno so se v 25. minuti približali na 4:3. Obe ekipi sta do 31. minute zadeli še po enkrat. Na 5 so Pinkiji izenačili v 34. minuti. V predzadnji minuti so znova povedli Študentje, Panthersi pa izenačili v zadnji. Podaljšek je s solo prodorom zaključil Matevž Erman, ki je Panthersom prinesel zmago (KRŠ – Pink Panthers  6:7 (OT)).

Tekmo med dvema ekipama odetima v belo, so z golom odprli Conditusovci po dobri minuti. Preden so v 17. minuti zadeli drugič, so jim Luftarji vmes nasuli pet zadetkov in v začetku 19. minute dodali še šestega (2:6). V drugem delu so z zadevanjem začeli Luftarji, slaščičarji pa so jim sprva odgovorili (3:7). Sledila je nova “pošiljka” Luftarjev, ki so do 36. minute zabili petkrat v zaporedju (3:12), nato pa so se sprostili in Conditusu je uspelo zadeti trikrat. Z golom so tekmo vseeno zaključili Luftarji (Conditus – Luftarji 6:13).

Zadnjo tekmo so odigrali KRŠ in CONDITUS. Črni so zadeli ekspresno (v 18.sekundi!). Do šeste minute so dodali še dva gola, slaščičarji pa so prvič zadeli v deseti (3:1). Na le gol zaostanka so se približali v 16. minuti. Prvi v drugem delu so zadeli črni, ko so izkoristili powerplay v 23. minuti. Slaščičarji so do 25. minute rezultat že izenačili (4:4) in v 30. minuti celo povedli. Študentje so v 33. minuti znova izkoristili powerplay za novo izenačenje na 5. Za novo vodstvo črnih je poskrbel Ankerst v 36. minuti, dodal pa je še Kalan dva gola in črni so pred zadnjima dvema minutama vodili s tremi goli razlike. Za končnih 8:6  so Kremšnite zadele v 39. minuti (KRŠ – Conditus  8:6).