Derby della Moystranina odigran, Jaka Muda vs Chilli odpovedano

Na zadnji predpraznični dan sta bili na programu dve tekmi. V uvodu sta se v tekmi visokih emocij v medgalaktičnem metropolitanskem derbiju udarili dve ekipi iz Mojstrane – TIMING in CONDITUS. V prvem polčasu, ki se je že od začetka igral v zelo visokem tempu, so povedli časomerilci, pisala pa se je 5. minuta. Dobri dve minuti kasneje je bilo 2:0 za modre, obakrat pa je zadel Luka KRAIGHER. Slaščičarji so se v nadaljevanju ubranili minuto in pol ob igralcu manj, nato pa v šestnajsti minuti z ekspresnima goloma v zaporedju rezultat derbija izenačili (2:2). Tak je bil tudi rezultat prvega dela. Tudi drugi del so z golom otvorili Timingovci (27. minuta, 3:2). Slaščičarji so izenačili  dobro minuto kasneje, vendar v 30. minuti spet zaostali (4:3). Sicer suho igrišče je v tistih minutah povzročalo nemalo težav zaradi visoke vlažnosti ozračja. Beli so v 31. minuti izenačili na 4:4. Razburljivo je bilo tudi v 35. minuti, ko so povedli Conditusovci, le dobre pol minute kasneje pa izenačili Timingovci (5:5). Tekma se je s tem rezultatom v rednem delu tudi končala. V dogovoru z ekipama je bil zmagovalec odločen po direktnem izvajanju kazenskih strelov; le-teh je bilo potrebno osem (štiri na vsaki strani), z golom Nika LAHAJNARja pa so derby della Moystranina sebi v prid odločili CONDITUS-ovci. 

Tole potrebujete v teh dneh!

Druga tekma zaradi ekstremnih razmer (visoke vlažnosti) po dogovoru med ekipama ni bila odigrana. Razmere kljub najboljši volji za igro niso bile varne, vztrajanje pri tekmi pa bi kaj hitro lahko prineslo kako nehoteno poškodbo. 

OPOMBA: 15 MINUT PRED TEKMO JE POTREBNO PRIJAVITI EKIPO ZA PRIHAJAJOČE SREČANJE. Ekipa, ki ob uri, določeni za začetek tekme, postave ne bo imela prijavljene, bo tekmo – tako, kot v prejšnjih sezonah – začela z dvominutno kaznijo!