Četrtek brez pretresov … a z vprašanjem

Za konec tretjega tedna tekmovanj v letošnji izvedbi Inline lige Radovljica smo bili v četrtkovem popoldnevu/večeru priča dvema tekmama v 1. ligi ter eni v Ekstra ligi. Prvi prvoligaški dvoboj je pripadel ekipama Trim Tima in Jakih Mud. Rumeni so si v drugi minuti prislužili kazen zaradi oviranja, a jo uspešno prestali/ubranili. Prvi gol na tekmi je padel sredi 6. minute, dosegli pa so ga Mudonje. V zanimivi up-and -down dirki nato gol ni padel vse do 17. minute, ko so svoje vodstvo podvojili zeleni. Tretjič so zadeli dobro minuto kasneje in na odmor odšli z udobnim vodstvom 3:0. Rumeni so prvič na tekmi zadeli v 24. minuti, a so ga le 22 sekund kasneje tudi sami spet fasali (1:4). Še drugo D. Pavličevo izključitev so rumeni ubranili sredi drugega polčasa, pa gol prejeli v 34. minuti. Pri 5:1 za zelene Mudonje je ostalo do konca, največ točk na tekmi pa je dosegel član zmagovite ekipe Ožbe ŠLIBAR (2+1). 

Druga tekma je bila del ekstraligaških dvobojev, pomerili pa sta se moštvi Red Starsov in Conditusa. V drugi minuti sta bila v razmiku 6 sekund izključena igralca najprej pri Starsih in nato pri Conditusu. Ob igri dveh proti dvema so v začetku 4. minute povedli slaščičarji. Starsi so izenačili v 9. minuti, a so kremšnite v 11. spet povedle. Zupančič si je ob prekršku nad Glavičem v 13. minuti prislužil svojo drugo in tretjo kazen na tekmi ter odšel pod tuš, njegovi soigralci pa so 3 minute kazni zdržali brez prejetega zadetka. Po prihodu nazaj na plato je za Conditus zadel Rekar in bele povedel v vodstvo s 3:1. Starsi so še drugič zadeli po kombinaciji Sabolič – Tomaževič ob koncu 19. minute, tako da je bilo ob polčasu 3:2 za Conditus. Starsi so izenačili v 2. minuti in v powerplayu v 27. tudi povedli, slaščičarji pa so v 28. minuti izenačili na 4:4. V 33. minuti so Starsi povedli s 5:4, Conditusovci pa vzeli time-out. Ni pomagalo, saj so nato hitro prejeli še dva zadetka (7:4). Končalo se je z 8:4, pri čemer je največ točk dosegel Robert SABOLIČ (Stars, 2+4).

Večerna tekma je bila spet v 1. ligi, za točke pa sta se udarili ekipi Freaky Teama in Black Steelersov. Po dobri minuti so z nepričakovanim strelom od daleč povedli Steelersi. Črni so v 8. minuti zapravili kazenski strel in priložnost za podvojitev vodstva, ko pa so sami imeli nekaj kasneje igralca manj, pa so jim Freaky-jevci zabili za izenačenje. Sredi 16. minute so sivi nato povedli in v nadaljevanju s palic izpustili priložnost, da v powerplayu svoje vodstvo še povišajo. Do polčasa je tako ostalo 2:1 za Freaky Team. Črni so izenačili po dobri minuti nadaljevanja in povedli natanko minuto po izenačenju (2:3). Podobno agresivno so črni tudi nadaljevali. Sredi 25. minute so povedli s 4:2. Vse do predzadnje minute tekme je ostalo pri tem rezultatu, potem pa so črni zabili še peti zadetek in tekmo rešili v svojo korist. Pri tem pisec teh vrstic laično titulo najboljšega igralca tekme pripišem vratarju Black Steelersov Maju PELKU, ki je s svojimi obrambami absolutno pripomogel do končne zmage. Največ točk je sicer dosegel Krištof POTOČNIK (Black Steelers, 1+2). 

Mimogrede imamo za vas tudi eno vprašanje, za kar največ odgovorov pa prosimo v komentarjih pod objavo na Facebooku. Večkrat namreč v naših člankih posredujemo kontakt masažnega salona Rož’ca, enega od podpornikov naših tekmovanj. Salon se nahaja neposredno nasproti Fit-bara, ki je že itak baza za hokejiste in spremljevalce pred in po tekmah. Vprašanji sta v bistvu dve, glasita pa se takole:

  • koliko vas je že uporabljalo storitve masažnega salona Rož’ca?
  • kako ste bili zadovoljni s storitvami?